
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peruvian yellow capsicum marinade
- 320 g yellow capsicums cut in pieces
- 140 g milk
- 160 g water
- 10 g celery stalk
- 5 g fresh ginger
- 30 g shallots (approx. 3 shallots)
- 30 g lime juice
- 1 pinch salt
- ½ tsp Hainan yellow capsicum sauce
- 1 tbsp light soy sauce
Raw seabass salad
- 400 g seabass fillets
- 10 g sea salt
- 1 sweet corn on the cob separate kernels and leaves
- 500 g water
- 5 g fresh red chillies
- 20 g shallots
- 40 g lime juice
- 4 stalks English celery leaves only
- 4 stalks fresh coriander leaves only
- 30 g crispy fried shallots
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 142 kcal / 595 kJ
- Protein
- 11.6 g
- Tuk
- 6.5 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Teochew Seafood Porridge
45min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1hod. 5min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1hod. 45min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1hod. 40min
Brown Rice Congee
30min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Egg canapés
10min
Steamed Fish
30min
Rice Congee
4hod. 5min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min