
Zařízení & příslušenství
Peruvian Seabass Salad
Příprava 15min
Celkový 1hod. 20min
8 portions
Suroviny
Peruvian yellow capsicum marinade
-
yellow capsicums cut in pieces320 g
-
milk140 g
-
water160 g
-
celery stalk10 g
-
fresh ginger5 g
-
shallots (approx. 3 shallots)30 g
-
lime juice30 g
-
salt1 pinch
-
Hainan yellow capsicum sauce½ tsp
-
light soy sauce1 tbsp
Raw seabass salad
-
seabass fillets400 g
-
sea salt10 g
-
sweet corn on the cob separate kernels and leaves1
-
water500 g
-
fresh red chillies5 g
-
shallots20 g
-
lime juice40 g
-
English celery leaves only4 stalks
-
fresh coriander leaves only4 stalks
-
crispy fried shallots30 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
142 kcal /
595 kJ
Protein
11.6 g
Tuk
6.5 g
Sacharidy
8.4 g
Vláknina
1.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 recept
Mezinárodní
Mezinárodní