
Zařízení & příslušenství
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
Příprava 15min
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
Red sauce
-
extra virgin olive oil200 g
-
rusk cut in small pieces80 g
-
red capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves10 g
-
red wine vinegar15 g
-
water100 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt2 tsp
Green sauce
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing200 g
-
green capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves15 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar10 g
Mini potatoes
-
baby potatoes with skin500 g
-
water600 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
345 kcal /
1446 kJ
Protein
2 g
Tuk
30 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní