
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de garbanzos secos (pedrosillano)
- 2000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 chorizo asturiano
- 1 morcilla asturiana
- 100 g de lacón desalado
- 100 g de tocino entreverado curado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 634 kcal / 2650 kJ
- Protein
- 30.8 g
- Tuk
- 39.8 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Sodík
- 1308.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17hod. 30min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14hod. 40min
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5hod. 30min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15hod. 50min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14hod. 55min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14hod. 30min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16hod. 30min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15hod. 10min
Contramuslos de pollo en salsa de pimiento rojo con arroz (Cocción lenta)
4hod. 45min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17hod. 30min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14hod. 25min