Garbanzos con compango en cocción lenta

Garbanzos con compango en cocción lenta

3.5 70 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 13hod.
4 raciones

Suroviny

  • 300 g de garbanzos secos (pedrosillano)
  • 2000 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 chorizo asturiano
  • 1 morcilla asturiana
  • 100 g de lacón desalado
  • 100 g de tocino entreverado curado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1308.8 mg
Protein 30.8 g
Kalorie 2650 kJ / 634 kcal
Tuk 39.8 g
Vláknina 11.2 g
Nasycený tuk 14.4 g
Sacharidy 38.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...