Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de garbanzos secos (pedrosillano)
- 2000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 chorizo asturiano
- 1 morcilla asturiana
- 100 g de lacón desalado
- 100 g de tocino entreverado curado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2650 kJ / 634 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 39.8 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 1308.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Garbanzos con chistorra
40min
Arroz basmati (Cocción de arroz)
35min
Arroz blanco (Cocción de arroz)
40min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)
1 Std. 30 Min
Cocido maragato
3h 50min
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min