
Zařízení & příslušenství
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Příprava 15min
Celkový 25hod. 5min
6 porcí
Suroviny
Nakládaná zelenina
-
sójové omáčky250 gramů
-
cukru200 gramů
-
bílého vinného octa250 gramů
-
bílou ředkev daikon na čtvrtky a poté na 3mm plátky, cca 400–600 gramů)1
-
mrkev na 3mm plátky1
-
čerstvé chilli papričky bez semínek, na kousky2
Korejský bramborový salát
-
vody1600 gramů
-
oleje1 čajová lžička
-
brambor neoloupaných, podobné velikosti (viz Tip)800 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
japonské majonézy200 gramů
-
jarní cibulky na kolečka, plus navíc na ozdobu3
-
sezamového oleje¼ čajové lžičky
-
salátová okurka se slupkou, na 5mm plátky napůl1
-
čerstvá chilli paprička bez pecek, na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
394.4 kcal /
1656.3 kJ
Protein
5.2 g
Tuk
25.9 g
Sacharidy
34.2 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
1241.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Použití krytu mixovacích nožů 2v1
13 recept
Česká republika
Česká republika