Zařízení & příslušenství
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Příprava 15min.
Celkový 25hod. 5min.
6 porcí
Suroviny
Nakládaná zelenina
-
250 gramů sójové omáčky
-
200 gramů cukru
-
250 gramů bílého vinného octa
-
2 - 3 čínské bílé ředkve, na čtvrtky a poté na 3mm plátky, cca 400–600 gramů)1 bílou ředkev daikon na čtvrtky a poté na 3mm plátky, cca 400–600 gramů)
-
1 mrkev na 3mm plátky
-
2 čerstvé chilli papričky bez semínek, na kousky
Korejský bramborový salát
-
1600 gramů vody
-
1 čajová lžička oleje
-
800 gramů brambor neoloupaných, podobné velikosti (viz Tip)
-
1 čajová lžička soli
-
200 gramů majonézy200 gramů japonské majonézy
-
3 jarní cibulky na kolečka, plus navíc na ozdobu
-
¼ čajové lžičky sezamového oleje
-
1 salátová okurka se slupkou, na 5mm plátky napůl
-
čerstvá chilli paprička bez pecek, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1241.6 mg
Protein
5.2 g
Kalorie
1656.3 kJ /
394.4 kcal
Tuk
25.9 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
34.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Použití krytu mixovacích nožů 2v1
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mrkvový dip s fíky
2hod. 30min.
Rychlá pho polévka se spiralizovanou ředkví daikon
50min.
Okurkové pickles
Žádné hodnocení
Migas s papričkami Padrón
Žádné hodnocení
Hummus
5min.
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min.
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1hod.
Korma s mořskými plody
40min.
Musaka
1hod. 55min.
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Caponata
30min.
Limetkovo-zázvorová limonáda
1hod. 10min.