Kompatibilní verze
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nakládaná zelenina
- 250 gramů sójové omáčky
- 200 gramů cukru
- 250 gramů bílého vinného octa
-
1
bílou ředkev daikon, na čtvrtky a poté na 3mm plátky, cca 400–600 gramů)
nebo 2 - 3 čínské bílé ředkve, na čtvrtky a poté na 3mm plátky, cca 400–600 gramů) - 1 mrkev, na 3mm plátky
- 2 čerstvé chilli papričky, bez semínek, na kousky
Korejský bramborový salát
- 1600 gramů vody
- 1 čajová lžička oleje
- 800 gramů brambor, neoloupaných, podobné velikosti (viz Tip)
- 1 čajová lžička soli
-
200
gramů japonské majonézy
nebo 200 gramů majonézy - 3 jarní cibulky, na kolečka, plus navíc na ozdobu
- ¼ čajové lžičky sezamového oleje
- 1 salátová okurka, se slupkou, na 5mm plátky napůl
- čerstvá chilli paprička, bez pecek, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1656.3 kJ / 394.4 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1241.6 mg
Alternativní recepty
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13 Std. 20 Min
Máslo s tuňákem a petrželí
1h 20min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15 Min
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Žádné hodnocení
Pomerančový dresink s kari
5min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5min
Kaštanová krémová polévka
1h 10min
Slaný koláč s batáty a chorizem
3h
Žebírka s kávovou omáčkou
40min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Drožďová pomazánka
15 Min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1h 15min