Kompatibilní verze
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nakládaná zelenina
- 250 gramů sójové omáčky
- 200 gramů cukru
- 250 gramů bílého vinného octa
-
1
bílou ředkev daikon, na čtvrtky a poté na 3mm plátky, cca 400–600 gramů)
nebo 2 - 3 čínské bílé ředkve, na čtvrtky a poté na 3mm plátky, cca 400–600 gramů) - 1 mrkev, na 3mm plátky
- 2 čerstvé chilli papričky, bez semínek, na kousky
Korejský bramborový salát
- 1600 gramů vody
- 1 čajová lžička oleje
- 800 gramů brambor, neoloupaných, podobné velikosti (viz Tip)
- 1 čajová lžička soli
-
200
gramů japonské majonézy
nebo 200 gramů majonézy - 3 jarní cibulky, na kolečka, plus navíc na ozdobu
- ¼ čajové lžičky sezamového oleje
- 1 salátová okurka, se slupkou, na 5mm plátky napůl
- čerstvá chilli paprička, bez pecek, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1656.3 kJ / 394.4 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1241.6 mg
Alternativní recepty
Zeleninové smoothie
15 Min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35 Min
Waldorfský salát na čekankových listech
30 Min
Bigos
1 Std. 30 Min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 Min
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30 Min
Vitello tonato
2h
Ovesná kaše s houbami
40 Min
Salát detox
10 Min
Glazovaná karotka s medem
1 Std. 20 Min
Jogurtový dezert s borůvkovým přelivem
6 Std. 20 Min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 godz. 45 min