Zařízení & příslušenství
Gulášová polévka
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
2 porce
Suroviny
-
100 gramů hovězího masa, bez kosti předního, na kousky
-
25 gramů cibule napůl
-
10 gramů česneku
-
10 gramů oleje
-
1 polévková lžíce červené papriky
-
500 gramů vody
-
½ kostky hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
½ čajové lžičky kmínu, mletého
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky majoránky, sušené
-
1 polévková lžíce hladké mouky rozmíchané v trošce studené vody
-
130 gramů brambor na kostky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1237.6 mg
Protein
14 g
Kalorie
874 kJ /
208.9 kcal
Tuk
7.9 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
1.4 g
Sacharidy
21.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1hod. 10min.
Kmínová polévka s bramborami
30min.
Novoroční bramborový guláš
1hod. 5min.
Vepřenky
25min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min.
Zelňačka
25min.
Frankfurtská polévka
30min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Česneková polévka
20min.