Zařízení & příslušenství
Vepřenky
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů cibule napůl
-
500 gramů vepřového masa, bez kosti na kostky, mraženého
-
1 polévková lžíce bramborového škrobu Solamylu
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 čajová lžička červené papriky, sladké
-
½ čajové lžičky soli
-
olej na smažení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
25.4 g
Kalorie
1388 kJ /
332 kcal
Tuk
22.4 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 Std. 10 Min
Ražničí s bramborami
1 Std. 5 Min
Kuřecí závitky s bramborami
1 Std. 20 Min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 Std. 20 Min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 Min
Frankfurtská polévka
30 Min
Bramborový guláš s párkem
40 Min
Gulášová polévka
1 Std. 5 Min
Katův šleh
35 Min
Sekaná s bramborami
1 Std.
Drůbeží guláš s knedlíkem
40 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.