Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů cibule, napůl
- 500 gramů vepřového masa, bez kosti, na kostky, mraženého
- 1 polévková lžíce bramborového škrobu, Solamylu
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- ½ čajové lžičky soli
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1388 kJ / 332 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Vitacitové řezy
3sa
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1h 20min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1h 10min
Knedlíčky se salámovou náplní
50min
Frankfurtská polévka
30min
Katův šleh
35min
Bramborový guláš s párkem
40min
Drůbeží guláš s knedlíkem
40min
Gulášová polévka
1h 5min
Sekaná s bramborami
1h
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h