Zařízení & příslušenství
Tatarský biftek
Příprava 5min.
Celkový 5min.
2 porce
Suroviny
-
200 gramů hovězí svíčkové na kousky
-
¾ čajové lžičky soli
-
¾ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
130 gramů cibule napůl
-
2 žloutky
-
200 gramů oleje na smažení topinek
-
250 gramů chleba
-
2 stroužky česneku na topinky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1581.9 mg
Protein
38 g
Kalorie
6126.2 kJ /
1464.2 kcal
Tuk
115.4 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
12.3 g
Sacharidy
73.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chutney z červené cibule
1hod. 10min.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min.
Pivní cibulové kroužky
20min.
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1hod. 30min.
Mojito
5min.
Hovězí mini tartar
10min.
Šunková rolka
20min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Drůbeží játrová paštika
6hod. 40min.
Čevapčiči s tzatziki
30min.