
Kompatibilní verze
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 50 g Parmesan in Stücken
- 50 g Basilikum abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
-
50
g Pinienkerne, geröstet
nebo 50 g Mandeln, blanchiert - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Olivenöl
- 50 g Wasser (siehe Tipp)
Tomatensalat
- 30 g Essig
- 60 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 450 g Cherry-Tomaten halbiert
- 100 g rote Zwiebeln in Ringen (2 mm)
Risotto und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 500 g Wasser
- 150 g Weißwein, trocken
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 - 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 250 g Burrata abgetropft, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 929 kcal / 3885 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 59 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 2037 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Grünes Spargel-Risotto
45min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Rucola-Feta-Risotto
40min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Linguine mit Pesto Primavera
20min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Gnocchi Caprese
20min