Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g di Emmental, a pezzi (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 150 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 80 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 200 g di pasta secca tipo fusilli
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di maionese (vedere consigli)
- erba cipollina fresca tritata, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 140 g
- Kalorie
- 1292 kJ / 309 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 0.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min
Pasta tonno e olive
35min
Omelette verdure e formaggio
30 Min
Pasta panna e salmone
30 Min
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30 Min
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55 Min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Spaghetti alla checca
40min
Spaghetti alla carbonara
35min
Penne risottate con verdure
35min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 godz. 55 min
Pasta alla ionica
30 Min