Kompatibilní verze
Farro, involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles
- 200 g di fette di pane raffermo a pezzi
- 2 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciughe sott'olio
- 30 g di pinoli
- 5 g di menta fresca, le foglioline
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 85 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di branzino
- 400 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 200 g di fagiolini verdi freschi a tocchetti
Farro
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farro perlato, sciacquato
- 6 foglie di basilico fresche a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3195 kJ / 763.5 kcal
- Protein
- 41.5 g
- Sacharidy
- 86.1 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 13.8 g
- Sodík
- 978.6 mg
Alternativní recepty
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 Min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Salmone al curry con verdure invernali
35min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45 Min
Salmone al vapore con piselli e riso
1 Std.
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40 Min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 Min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45 Min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 min