Farrotto taccole e prosciutto crudo
TM6 TM5

Farrotto taccole e prosciutto crudo

4.8 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di cipolla rossa a listarelle
  • 250 g di taccole fresche a tocchetti (2 cm)
  • 300 g di farro perlato (cottura 25minuti)
  • 650 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 fette di prosciutto crudo

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1729.5 kJ / 413.5 kcal
Protein
15.7 g
Sacharidy
53.3 g
Tuk
16.8 g
Nasycený tuk
2.9 g
Vláknina
7.2 g
Sodík
784.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty