Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla rossa a listarelle
- 250 g di taccole fresche a tocchetti (2 cm)
- 300 g di farro perlato (cottura 25minuti)
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di prosciutto crudo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1729.5 kJ / 413.5 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 53.3 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 784.2 mg
Alternativní recepty
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 λεπτ.
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 Min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2 Std.
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20 phút
Menù: Orzotto zucca e pancetta; Sbriciolata al prosciutto cotto e formaggio; Biccherini di crema al mascarpone e caffè (Bimby Friend)
1h 30min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 Min
Zuppa frantoiana
45min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35 Min
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min