Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Olio alla salvia
- 25 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
Minestra di cavoletti
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 550 g di acqua
- 500 g di cavoletti di Bruxelles, puliti
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- crostini di pane tostato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1201.8 kJ / 287.2 kcal
- Protein
- 293.5 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1.6 mg
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 Min
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2 Std.
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 λεπτ.
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50 Min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 λεπτ.
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Minestra di verze e patate
1h
Vellutata di verza al vino bianco
50 Min
Crema di broccoli e porri
45min