Kompatibilní verze
Merluzzo con salsa di soia e zenzero con riso e contorno di verdure autunnali
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 25 g di zenzero, radice fresca, pelata e a fette (2 mm)
- 30 g di olio di sesamo
- 25 g di miele
- 60 g di salsa di soia chiara
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di riso a chicco lungo (cottura 18 minuti)
- 250 g di bulbi di finocchio a pezzi
- 4 filetti di merluzzo (circa 125 g ciascuno)
- 80 g di porri, tagliati ad anelli
- 80 g di carota, pelata e tagliata a bastoncini
- 1 lime, a fette
- prezzemolo fresco, le foglioline, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2166.5 kJ / 517.8 kcal
- Protein
- 47.6 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1312.3 mg
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Salmone teriyaki
50min
Pollo con salsa al curry
50min
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25 min
Curry di legumi
1h
Gamberi in salsa speziata
40 Min
Salmone al sesamo e crema di piselli
1h
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Filetti di salmone e cous cous con verdure e salsa alla curcuma
50min
Bulgur aromatico con salmone
40 Min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 godz.
Merluzzo sottovuoto glassato al curry
1h 30 min