Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Condimento
- 6 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 pomodorini a metà
Salmone e quinoa
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di chicchi di quinoa
- 800 g di filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (4 tranci)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2648.3 kJ / 633 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 34.6 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 691.3 mg
Alternativní recepty
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30min
Farro al pesto e fagiolini
30min
Cous cous con sgombro e olive
30min
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Miglio alla curcuma e mazzancolle (Modalità Cuoci riso)
30min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45min
Insalata di salmone e gamberi rossi con pesto di basilico
1h
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35min
Insalata di farro perlato alla greca
30min