Treccia di pan brioche ripiena

Treccia di pan brioche ripiena

4.9 17 rating
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
4 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 160 g di latte
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
    1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 370 g di farina
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 uovo medio
  • 5 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
  • 130 g di speck a fette
  • 130 g di formaggio Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
  • 1 tuorlo per spennellare
    15 g di latte

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1854.6 mg
Protein 36 g
Kalorie 2715.1 kJ / 648.9 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 8.9 g
Sacharidy 77.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...