
Kompatibilní verze
Rødbede- og gulerodssalat med vincottodressing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g vincotto (vino cotto) plus ekstra til servering (se tip)
- 20 g balsamico
- 50 g appelsinjuice (se tip)
- 30 g ekstra jomfruolivenolie
- 400 g rødbeder skrællet og skåret i kvarte (se tip)
- 400 g gulerødder skrællet og skåret i stykker (se tip)
- 50 g tranebær, tørrede
- 20 g græskarkerner ristede
- 20 g hampefrø (valgfrit)
- 2 tsk hørfrø
- ¼ tsk salt
- 2 knivspids sort peber, stødt
- 60 g babysalat
- fetaost, komælk skåret i stykker, til servering (se tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 165 kcal / 693.1 kJ
- Protein
- 4.2 g
- Tuk
- 8.3 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 198.5 mg