Rødbede- og gulerodssalat med vincottodressing

Rødbede- og gulerodssalat med vincottodressing

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 10min.
8 portioner

Suroviny

  • vincotto (vino cotto) plus ekstra til servering (se tip)
    20 g
  • balsamico
    20 g
  • appelsinjuice (se tip)
    50 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    30 g
  • rødbeder skrællet og skåret i kvarte (se tip)
    400 g
  • gulerødder skrællet og skåret i stykker (se tip)
    400 g
  • tranebær, tørrede
    50 g
  • græskarkerner ristede
    20 g
  • hampefrø (valgfrit)
    20 g
  • hørfrø
    2 tsk
  • salt
    ¼ tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspids
  • babysalat
    60 g
  • fetaost, komælk skåret i stykker, til servering (se tip)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 198.5 mg
Protein 4.2 g
Kalorie 693.1 kJ / 165 kcal
Tuk 8.3 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 16.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše