
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g tomater, modne (forskellige farver og former), skåret i skiver, halve og både (se tip)
- 10 kviste purløg, frisk skåret i stykker
- 4 kviste bredbladet persille, frisk kun blade
-
1
forårsløg trimmet og skåret i tre
nebo skalotteløg skåret i tre - 125 g mascarpone
- 100 g mælk
- 15 - 20 g wasabi pasta, færdiglavet
- ½ tsk salt
- 2 knivspids sort peber, stødt
- ærteskud til pynt
- ekstra jomfruolivenolie til dryp
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 236.2 kcal / 992 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 20.8 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Sodík
- 457.9 mg
Alternativní recepty
Grøntsagsfrittata
Pas d’évaluation
Små broccolitærter med bacon
Pas d’évaluation
Kødboller med romescosauce
Pas d’évaluation
Lun linsesalat med bær og spinat
Pas d’évaluation
Salat med sobanudler og tofu
Pas d’évaluation
Avocadosorbet
Pas d’évaluation
Basilikumsorbet
Pas d’évaluation
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Pas d’évaluation
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Pas d’évaluation
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Pas d’évaluation
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Pas d’évaluation
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Pas d’évaluation