
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Melonsalat
- 1 agurk skrællet, frø fjernet og skåret i små tern (5 mm)
- salt til drys og krydring
- 4 kviste bredbladet persille, frisk kun blade
- 4 kviste mynte, frisk kun blade
- 4 kviste purløg, frisk skåret i stykker
- 30 g sherryeddike
- 20 g citronsaft
- 1 tsk honning
- 80 g vindruekerneolie
- 2 tomater (modne, men faste), skrællede, frø fjernet og skåret i små tern (5 mm)
- 1 melon (ca. 2000 g), kun kød, skåret i tern (2 cm - se tip)
Urte- og hvidløgsbrød
- 2 kviste bredbladet persille, frisk kun blade
- 1 fed hvidløg
- 100 g smør blødt
- 1 baguette (ca. 40 cm i længden)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 400.9 kcal / 1683.7 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 21.8 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 995.6 mg