Coliflor a la parmesana

Coliflor a la parmesana

4.6 41 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 raciones

Suroviny

Coliflor
  • de ramilletes de coliflor
    700 - 800 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de queso parmesano en trozos
    50 g
  • de pan blanco duro
    30 g
  • de orégano seco
    1 cucharadita
  • de albahaca seca
    1 cucharadita
  • de tomillo seco
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de sal
    1 pellizco
Tomate frito
  • de tomate triturado en conserva
    800 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    70 g
  • de azúcar
    1 - 2 cucharaditas
  • de sal
    1 - 2 cucharaditas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 407 kcal / 1702 kJ
Protein 12 g
Tuk 29.4 g
Sacharidy 29.6 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 6 g
Sodík 1546.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...