Coliflor a la parmesana

Coliflor a la parmesana

4.6 48 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 raciones

Suroviny

Coliflor
  • 700 - 800 g de ramilletes de coliflor
  • 30 g de aceite de oliva
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 30 g de pan blanco duro
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 cucharadita de albahaca seca
  • ½ cucharadita de tomillo seco
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 pellizco de sal
Tomate frito
  • 800 g de tomate triturado en conserva
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 cucharaditas de azúcar
  • 1 - 2 cucharaditas de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1546.7 mg
Protein 12 g
Kalorie 1702 kJ / 407 kcal
Tuk 29.4 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 29.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...