Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebak
- 60 g suiker
- 220 g patisserie bloem
-
100
g boter, veganistisch, koud, in stukken
nebo 100 veganistische margarine, koud, in stukken - 30 g ijskoud water
- ¼ tl bakpoeder
- 2 snuifjes zout
Citroen en zwarte thee curd
- 400 g amandelmelk, ongezoet
- 120 g vers geperst citroensap
- 1 - 2 el zwarte thee bladeren (bv. Engels Beakfast)
- 40 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- bloem, om te bewerken
- 150 g suiker
- 10 - 15 g citroenschil
- poedersuiker, om af te werken (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1073.9 kJ / 256.7 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 69.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Honingraat
1h 30min
Oost-Europese brunch
Žádné hodnocení
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Rabarber-citroen cookies
1h
Scandinavische hamburger
4sa 10 dk
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Nougatine
1h 30min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Lolly's
40min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Banketbakkersroom
15min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h