Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebak
- 60 g suiker
- 220 g patisserie bloem
-
100
g boter, veganistisch, koud, in stukken
nebo 100 veganistische margarine, koud, in stukken - 30 g ijskoud water
- ¼ tl bakpoeder
- 2 snuifjes zout
Citroen en zwarte thee curd
- 400 g amandelmelk, ongezoet
- 120 g vers geperst citroensap
- 1 - 2 el zwarte thee bladeren (bv. Engels Beakfast)
- 40 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- bloem, om te bewerken
- 150 g suiker
- 10 - 15 g citroenschil
- poedersuiker, om af te werken (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1073.9 kJ / 256.7 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 69.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Žádné hodnocení
Flatbread met peer en geitenkaas
3 godz.
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Žádné hodnocení
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Rauwe chocolade bietencake
Žádné hodnocení
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Glutenvrije bloem
Žádné hodnocení
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Peergelei
Žádné hodnocení