
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebak
- 60 g suiker
- 220 g patisserie bloem
-
100
g boter veganistisch, koud, in stukken
nebo 100 veganistische margarine koud, in stukken - 30 g ijskoud water
- ¼ tl bakpoeder
- 2 snuifjes zout
Citroen en zwarte thee curd
- 400 g amandelmelk ongezoet
- 120 g vers geperst citroensap
- 1 - 2 el zwarte thee bladeren (bv. Engels Beakfast)
- 40 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- bloem om te bewerken
- 150 g suiker
- 10 - 15 g citroenschil
- poedersuiker om af te werken (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 256.7 kcal / 1073.9 kJ
- Protein
- 2.6 g
- Tuk
- 8.9 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Sodík
- 69.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zoete aardappellasagne
1hod. 20min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Žádné hodnocení
Rauwe chocolade bietencake
Žádné hodnocení
Drie kaas pides
1hod. 40min
Koekjes met chocopasta
1hod. 40min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Žádné hodnocení
Witte chocolade cheesecake
16hod.
Gebakken kaastaart
3hod. 10min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Žádné hodnocení
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1hod. 10min