Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g prei in stukken gesneden (5 cm)
- 50 g sjalotten doormidden gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 70 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 550 g groentenbouillon
- ½ tl witte peper, gemalen
- 180 g aardappelen in stukken gesneden (3 cm)
- 50 g witte wijn
- 100 g room, elk type (van koemelk)
- 150 g korte pasta, gedroogd bijvoorbeeld daterini
- 1 takje verse peterselie
- 2 - 3 snuifjes zwarte peper, gemalen
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 7238.8 kJ / 1730.1 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 206.5 g
- Tuk
- 89.4 g
- Nasycený tuk
- 54.3 g
- Vláknina
- 16.5 g
- Sodík
- 242.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Champignon en spinazie lasagne
Žádné hodnocení
Basis kippenbouillon
35min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Žádné hodnocení
Amandelpap
10 Min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Kruiden en Cashew dip
8 godz. 10 min