
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g prei in stukken gesneden (5 cm)
- 50 g sjalotten doormidden gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 70 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 550 g groentenbouillon
- ½ tl witte peper, gemalen
- 180 g aardappelen in stukken gesneden (3 cm)
- 50 g witte wijn
- 100 g room, elk type (van koemelk)
- 150 g korte pasta, gedroogd bijvoorbeeld daterini
- 1 takje verse peterselie
- 2 - 3 snuifjes zwarte peper, gemalen
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 1730.1 kcal / 7238.8 kJ
- Protein
- 32.2 g
- Tuk
- 89.4 g
- Sacharidy
- 206.5 g
- Vláknina
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 54.3 g
- Sodík
- 242.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Žádné hodnocení
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1hod. 10min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Spaanse risotto
40min
Goulash van linzen en champignons
45min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Žádné hodnocení
Halloween voeten gehaktbrood
1hod. 30min
Boekweit met champignons
25min
Zoet ontbijtbrood
1hod. 30min
Kip met 'mole verde' saus
Žádné hodnocení
Worst met erwtenrisotto
30min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Žádné hodnocení