Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g prei in stukken gesneden (5 cm)
- 50 g sjalotten doormidden gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 70 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 550 g groentenbouillon
- ½ tl witte peper, gemalen
- 180 g aardappelen in stukken gesneden (3 cm)
- 50 g witte wijn
- 100 g room, elk type (van koemelk)
- 150 g korte pasta, gedroogd bijvoorbeeld daterini
- 1 takje verse peterselie
- 2 - 3 snuifjes zwarte peper, gemalen
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 7238.8 kJ / 1730.1 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 206.5 g
- Tuk
- 89.4 g
- Nasycený tuk
- 54.3 g
- Vláknina
- 16.5 g
- Sodík
- 242.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aromatische kipcurry
1h
Shakshuka
50 min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Žádné hodnocení
Mallorcaanse vissoep
40 min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Žádné hodnocení
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Žádné hodnocení
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30 min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Bibimbap burrito
45 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Spinazierisotto met asperges
40 min