
Zařízení & příslušenství
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
Příprava 20min
Celkový 50min
4 porce
Suroviny
-
olivového oleje20 gramů
-
syrové vepřové klobásy bez střívka, např. vinné klobásy nebo salsiccii200 gramů
-
čerstvých hub (nejlépe lišek nebo žampiónů), nahrubo nakrájených200 gramů
-
soli2 špetky
-
vajec6
-
smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku60 gramů
-
mletého černého pepře1 špetka
-
vody800 gramů
-
hladkolisté petržele jen lístky, nasekané, na ozdobu3 snítky
-
jarní cibulka na kolečka, na ozdobu1
Nutriční hodnoty na 4 porce
Kalorie
1421.1 kcal /
5945.8 kJ
Protein
71.7 g
Tuk
118.6 g
Sacharidy
16.6 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
42.9 g
Sodík
1904.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Houby podle Markéty Hrubešové
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Zeleninová rýže s tofu a edamame
Žádné hodnocení
Portugalská zelená vejce
Žádné hodnocení
Chilli kuře s citrónovou trávou a kokosovou rýží
Žádné hodnocení
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min
Rizoto s houbami a špenátem
55min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Jahodovo-smetanové nanuky
7hod.
Vánoční houbová polévka s nudlemi
30min
Sýrová pomazánka Almogrote
1hod.
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
45min
Beer Mojito
5min
Žampióny plněné kysaným zelím
40min