
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů syrové vepřové klobásy bez střívka, např. vinné klobásy nebo salsiccii
- 200 gramů čerstvých hub (nejlépe lišek nebo žampiónů), nahrubo nakrájených
- 2 špetky soli
- 6 vajec
- 60 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- 1 špetka mletého černého pepře
- 800 gramů vody
- 3 snítky hladkolisté petržele jen lístky, nasekané, na ozdobu
- 1 jarní cibulka na kolečka, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 1421.1 kcal / 5945.8 kJ
- Protein
- 71.7 g
- Tuk
- 118.6 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 42.9 g
- Sodík
- 1904.4 mg
Alternativní recepty
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1hod.
Bramborové placičky s cibulí, česnekem a zakysanou smetanou
Žádné hodnocení
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40min
Kuřecí galette s karamelizovanou cibulí
1hod. 55min
Salát z krabích tyčinek a rýže
40min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40min
Kapustnica
1hod. 15min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
Žádné hodnocení
Keftedes (řecké masové karbanátky)
2hod. 30min