Zařízení & příslušenství
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů olivového oleje
-
200 gramů syrové vepřové klobásy bez střívka, např. vinné klobásy nebo salsiccii
-
200 gramů čerstvých hub (nejlépe lišek nebo žampiónů), nahrubo nakrájených
-
2 špetky soli
-
6 vajec
-
60 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
-
1 špetka mletého černého pepře
-
800 gramů vody
-
3 snítky hladkolisté petržele jen lístky, nasekané, na ozdobu
-
1 jarní cibulka na kolečka, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Sodík
1904.4 mg
Protein
71.7 g
Kalorie
5945.8 kJ /
1421.1 kcal
Tuk
118.6 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
42.9 g
Sacharidy
16.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Houby podle Markéty Hrubešové
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rebarborovo-jahodový nektar
45min.
Salát pro tvorbu kolagenu
40min.
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min.
Zapečená vařená zelenina se sýrovou omáčkou
40min.
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1hod.
Bramborový salát s vejci a majonézou
1hod. 30min.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Křupavoučký květák
1hod.
Green Emotion (Zelené emoce)
15min.
Bigos
1hod. 30min.
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min.
Jelení se šípkovou omáčkou
1hod. 20min.