Omeleta s houbami a vinnou klobásou
TM6 TM5 TM31

Omeleta s houbami a vinnou klobásou

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 20 gramů olivového oleje
  • 200 gramů syrové vepřové klobásy, bez střívka, např. vinné klobásy nebo salsiccii
  • 200 gramů čerstvých hub (nejlépe lišek nebo žampiónů), nahrubo nakrájených
  • 2 špetky soli
  • 6 vajec
  • 60 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 800 gramů vody
  • 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané, na ozdobu
  • 1 jarní cibulka, na kolečka, na ozdobu

Nutriční hodnoty
na 4 porce
Kalorie
5945.8 kJ / 1421.1 kcal
Protein
71.7 g
Sacharidy
16.6 g
Tuk
118.6 g
Nasycený tuk
42.9 g
Vláknina
2.1 g
Sodík
1904.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty