Omeleta s houbami a vinnou klobásou

Omeleta s houbami a vinnou klobásou

3.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce

Suroviny

  • 20 gramů olivového oleje
  • 200 gramů syrové vepřové klobásy bez střívka, např. vinné klobásy nebo salsiccii
  • 200 gramů čerstvých hub (nejlépe lišek nebo žampiónů), nahrubo nakrájených
  • 2 špetky soli
  • 6 vajec
  • 60 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 800 gramů vody
  • 3 snítky hladkolisté petržele jen lístky, nasekané, na ozdobu
  • 1 jarní cibulka na kolečka, na ozdobu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porce

Sodík 1904.4 mg
Protein 71.7 g
Kalorie 5945.8 kJ / 1421.1 kcal
Tuk 118.6 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 42.9 g
Sacharidy 16.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...