
Zařízení & příslušenství
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
Příprava 15min
Celkový 3hod. 20min
4 porce
Suroviny
-
olivového oleje20 gramů
-
stroužky česneku2
-
cibule, žluté na klínky170 gramů
-
rajčat, zralých na kousky600 gramů
-
pečené červené papriky, konzervované okapané200 gramů
-
kuřecí dochucovací pasty1 čajová lžička
-
soli podle chuti½ - 1 čajová lžička
-
jalapeño chilli papriky bez semínek, na kousky20 - 30 gramů
-
cukru1 ½ čajové lžičky
-
brambor oloupaných, na kousky (3-4 cm)350 gramů
-
kuřecích stehenních řízků, bez kostí a kůže na kousky600 gramů
-
cukety na plátky (3 cm), potom na čtvrtky200 gramů
-
baby špenátu100 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
453 kcal /
1897 kJ
Protein
33 g
Tuk
22 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
6 g
Sodík
796 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pomalé vaření na TM6
10 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Pomalu vařená kuřecí stehna s omáčkou z červených paprik s rýží
4hod. 45min
Líčka marinovaná v černém pivu
4hod. 35min
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45min
Cizrnová polévka s masovými knedlíčky
45min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Caponata
30min
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1hod.
Tuňáková pizza s olivami
1hod.
Restované hovězí s caponatou
45min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2hod. 45min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min