Kompatibilní verze
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 170 gramů cibule, žluté, na klínky
- 600 gramů rajčat, zralých, na kousky
- 200 gramů pečené červené papriky, konzervované, okapané
-
1
čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
nebo 1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody) - ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
-
20 - 30
gramů jalapeño chilli papriky, bez semínek, na kousky
nebo 20 - 30 gramů konzervované jalapeño chilli papričky - 1 ½ čajové lžičky cukru
- 350 gramů brambor, oloupaných, na kousky (3-4 cm)
- 600 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kostí a kůže, na kousky
- 200 gramů cukety, na plátky (3 cm), potom na čtvrtky
- 100 gramů baby špenátu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1897 kJ / 453 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 796 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dušené hovězí stew
1h 40 min
Masové kuličky ve španělské omáčce
30 min
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50min
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12h
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 min
Slaný koláč s batáty a chorizem
3 Std.
Low carb lasagne
1 godz. 30 min
Gulášová polévka deluxe
2 Std.
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 Std. 20 Min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2h 45 min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 godz. 30 min