Kompatibilní verze
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mini soufflè
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 400 g di cimette di broccoli romanesco
- 1000 g di acqua
- 120 g di latte intero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Fonduta al caprino
- 200 g di caprino
- 50 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 793.6 kJ / 189.7 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 369.6 mg
Alternativní recepty
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Carciofi stufati
30min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Frittelle di cavoli e Emmental
35min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Sformatini ai porri
55 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Flan di cavolfiore
45 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Sformato di cardi
1h