Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 200 g zielonego groszku, mrożonego, uprzednio rozmrożonego
- 60 g bazylii, świeżej, tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 15 g mięty, świeżej, tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 1 ząbek czosnku
- 150 g oliwy z oliwek, plus 2 łyżki do polania
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- 400 g sera ricotta, podzielonego na kawałki
- sól morska, w płatkach, ilość do dekoracji (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 9505 kJ / 2263 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 206 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10min
Risotto z burakami i balsamico
40 Min
Pesto szpinakowe
10min
Pesto pomidorowe
15min
Pesto z jarmużu
25min
Pesto sezamowe
10min
Pesto ze szczawiu
10min
Gnocchi szpinakowe z pesto z rukoli
1h 30min
Pesto z bazylii
10min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10min
Pesto z rukoli
10min
Pasta z bakłażana
55min