Pizzy Bianca se dvěma různými náplněmi (dlouhé kynutí)

Pizzy Bianca se dvěma různými náplněmi (dlouhé kynutí)

5.0 6 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 21hod. 20min.
8 porcí

Suroviny

Těsto na pizzu
  • 325 gramů vody studené
  • 500 gramů hladké mouky
  • 5 gramů čerstvého droždí
  • 10 gramů soli
  • 20 gramů olivového oleje plus extra pro vymazání
Náplně a dokončení
  • řepkový olej pro vymazání
  • hladká mouka pro posypání
  • 250 gramů sýru ricotta
  • 250 gramů mozzarelly na plátky
  • 50 gramů parmazánu nastrouhaného
  • 200 gramů špenátových listů, mražených rozmrazených a vymačkaných
  • 2 stroužky česneku (volitelně) na tenké plátky
  • 40 gramů piniových oříšků
  • 150 gramů sýru feta na kostičky
  • 6 špetek soli
  • 4 špetky černého mletého pepře
  • 2 - 4 polévkové lžíce olivového oleje na pokapání
  • 200 gramů šunky na plátky
  • 1 - 2 polévkové lžíce čerstvého rozmarýnu najemno nasekané lístky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1366 mg
Protein 27 g
Kalorie 2286 kJ / 546 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 46 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...