Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 ząbki czosnku
- skórka otarta z ¼ cytryny, bez białych błonek
- 15 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 10 g orzeszków piniowych
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 206.5 kJ / 49.3 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 74.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dip serowy
10 Min
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1h 15min
Krem z parmezanu
10 Min
Pikantne aïoli
15min
Dip paprykowo-orzechowy
10 Min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 Min
Pieczarki zapiekane z kozim serem
50 Min
Kawior z bakłażana
50 Min
Crostini z kremem z bakłażana i mozzarellą
1h
Pasta Taramosalata
15min
Ziołowa frittata z ricottą
55min
Tarator - Bułgarski chłodnik
1h 10min