Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)

Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 pieces

Suroviny

  • plum tomatoes firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)
    200 g
  • carrots peeled
    140 g
  • courgettes ends removed, halved lengthways if large
    160 g
  • Gruyère cheese cut in pieces that fit in feeder
    120 g
    Edam cheese, cut in pieces that fit in feeder
  • onions quartered
    50 g
  • tinned kidney beans drained
    300 g
  • water
    150 g
  • vegetable stock paste
    ½ tsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • tomato purée
    20 g
  • ground cayenne pepper
    3 pinches
  • fine sea salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • taco shells
    6
  • dried chilli flakes (volitelně) for sprinkling
  • fresh coriander roughly chopped
    ½ bunch
  • crème fraîche for serving
    100 g
  • lime cut in slices or wedges, for serving
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 513.8 mg
Protein 11.1 g
Kalorie 1054.4 kJ / 252 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 6.7 g
Sacharidy 23.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...