Lubina al vapor con aceite de albahaca sobre cremoso de patata

Lubina al vapor con aceite de albahaca sobre cremoso de patata

4.7 37 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 raciones

Suroviny

Aceite de albahaca
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de aceite de girasol
    100 g
  • de hojas de albahaca frescas
    30 g
  • de sal
    ½ cucharadita
Cremoso de patatas, lubina y tomates asados
  • de tomates cherry
    100 g
  • de sal
    3 pellizco
  • de aceite de oliva
    1 chorrito
  • lubina (de aprox. 1000 g) en 2 filetes, sin espinas
    1
  • de patatas rojas en trozos
    500 g
  • de leche
    300 g
  • de mantequilla
    30 g
  • de sal
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 1033 kcal / 4321 kJ
Protein 109.7 g
Tuk 52.8 g
Sacharidy 24.9 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 12.6 g
Sodík 1430.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...