Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de almejas frescas
- 3 cucharaditas de sal
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 guindilla seca
- 1 cucharadita de harina
- 70 g de vino blanco
- 400 g de caldo de pescado
- 400 g de agua
- 200 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1149 kJ / 274 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 1881.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz caldoso con atún fresco
40min
Nidos de huevo al horno
4h
Crema de calabaza con langostinos dorados
1h
Valencoctail
1 Std. 30 Min
Menú: crema de guisantes y salmón con brócoli y patatas
55 Min
Menú: Cuscús de cordero y verduras. Crema catalana
1h
Revuelto de gulas con jamón
30 Min
Bocaditos con gambón
20min
Batido Selva Negra
10 Min
Crema de brócoli y queso
40min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1 Std. 30 Min
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1h