
Zařízení & příslušenství
Galette s ratatouille
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
8 porcí
Suroviny
Těsto
-
150 gramů másla na kousky (1–2 cm), vychlazeného
-
300 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
90 gramů studené vody
-
½ čajové lžičky soli
Náplň
-
350 gramů cukety neoloupané, s odstraněnými konci (2–3 cukety)
-
350 gramů rajčat celých (viz Tip)
-
190 gramů sušených rajčat, v oleji scezených (1 sklenice o objemu 250 ml)
-
30 gramů vody
-
10 gramů čerstvé pažitky nastříhané nůžkami na malé kousky (1 balení)
-
½ čajové lžičky soli plus navíc na dochucení
-
hladká mouka na pomoučení
-
1 špetka mletého černého pepře
-
60 gramů parmazánu, strouhaného
-
mléko na potření
-
10 lístků bazalky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
310.9 mg
Protein
8.6 g
Kalorie
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Tuk
29.6 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
11.8 g
Sacharidy
30.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Žádné hodnocení
Zeleninové chipsy pečené v troubě (TM6)
1hod. 45min
Okurkové pickles pro TM6
Žádné hodnocení
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40min
Veganský banánovo-kokosový koláč
1hod. 20min
Směs koření nasi goreng
Žádné hodnocení
Čočkový salát s lilkem
40min
Kuřecí kuličky v rajčatové omáčce se špagetami (TM7)
Žádné hodnocení
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min
Tacos se zeleninou a fazolemi kidney beans
Žádné hodnocení
Špagety s tomatovou omáčkou a houbami
25min