Zařízení & příslušenství
Galette s ratatouille
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
8 porcí
Suroviny
Těsto
-
150 gramů másla na kousky (1–2 cm), vychlazeného
-
300 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
90 gramů studené vody
-
½ čajové lžičky soli
Náplň
-
350 gramů cukety neoloupané, s odstraněnými konci (2–3 cukety)
-
350 gramů rajčat celých (viz Tip)
-
190 gramů sušených rajčat, v oleji scezených (1 sklenice o objemu 250 ml)
-
30 gramů vody
-
10 gramů čerstvé pažitky nastříhané nůžkami na malé kousky (1 balení)
-
½ čajové lžičky soli plus navíc na dochucení
-
hladká mouka na pomoučení
-
1 špetka mletého černého pepře
-
60 gramů parmazánu, strouhaného
-
mléko na potření
-
10 lístků bazalky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
310.9 mg
Protein
8.6 g
Kalorie
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Tuk
29.6 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
11.8 g
Sacharidy
30.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Červené rybí kari
30min.
Baklava Cheesecake
3hod. 30min.
Pečená krůta s pancettou a citrónovo-bylinkovou nádivkou
Žádné hodnocení
Japonská polévka ramen
1hod. 40min.
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min.
Waldorfský salát na čekankových listech
30min.
Zeleninový vývar se zázvorem
4hod. 15min.
Citrónový sorbet se sektem
8hod.
Mrkvové bulky se skyrem
40min.
Slávky alla Medoc
50min.
Steak s rukolovým salátem
35min.
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min.