Zařízení & příslušenství
Galette s ratatouille
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
8 porcí
Suroviny
Těsto
-
150 gramů másla na kousky (1–2 cm), vychlazeného
-
300 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
90 gramů studené vody
-
½ čajové lžičky soli
Náplň
-
350 gramů cukety neoloupané, s odstraněnými konci (2–3 cukety)
-
350 gramů rajčat celých (viz Tip)
-
190 gramů sušených rajčat, v oleji scezených (1 sklenice o objemu 250 ml)
-
30 gramů vody
-
10 gramů čerstvé pažitky nastříhané nůžkami na malé kousky (1 balení)
-
½ čajové lžičky soli plus navíc na dochucení
-
hladká mouka na pomoučení
-
1 špetka mletého černého pepře
-
60 gramů parmazánu, strouhaného
-
mléko na potření
-
10 lístků bazalky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
310.9 mg
Protein
8.6 g
Kalorie
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Tuk
29.6 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
11.8 g
Sacharidy
30.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tom Yum s kokosovým mlékem
35min.
Cuketové pesto
20min.
Gratinovaný chřest se šunkou
1hod. 10min.
Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou
1hod. 5min.
Hráškové pesto s ricottou
10min.
Malé perníkové chaloupky
5hod. 30min.
Veggie pizza duha
1hod. 40min.
Krémový dip z fety
5min.
Špenátové lasagne s boloňskou omáčkou, bešamelem a parmazánem
3hod.
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min.
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1hod. 25min.
Pizza Quattro stagioni
1hod. 30min.