Zařízení & příslušenství
Carpaccio z červené řepy
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
300 gramů červené řepy malé, oloupané (viz Tip)
-
250 gramů cukety na kousky (5 cm)
-
250 gramů mozzarelly okapané
-
extra panenský olivový olej na pokapání
-
sůl
-
mletý černý pepř
-
lístky bazalky na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
40 mg
Protein
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
1.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Čokoládové tiramisu s chilli
6hod.
Budha bowl salát se zelenou čočkou a chřestem
50min.
Veganské sýrové fondue
Žádné hodnocení
Carpaccio z červené řepy (TM6)
Žádné hodnocení
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min.
Polenta s hříbky
55min.
Zmrzlina s příchutí borůvkového cheesecaku
14hod. 35min.
Polévka gazpacho s jahodami
40min.
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min.
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5hod. 20min.