
Zařízení & příslušenství
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
Příprava 10min
Celkový 15min
4 porce
Suroviny
Salát
-
zelených jablek neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)150 gramů
-
řapíkatého celeru150 gramů
-
fenyklu na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)150 gramů
Dokončení
-
čerstvého kopru (viz Tip)20 gramů
-
oleje80 gramů
-
dijonské hořčice15 gramů
-
bílého jogurtu50 gramů
-
červeného vinného octa15 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
mletý černý pepř
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
53.5 kcal /
223.8 kJ
Protein
0.4 g
Tuk
5 g
Sacharidy
1.5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sodík
26 mg