Zařízení & příslušenství
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
Salát
-
150 gramů zelených jablek neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)
-
150 gramů řapíkatého celeru
-
150 gramů fenyklu na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dokončení
-
20 gramů čerstvého kopru (viz Tip)
-
80 gramů oleje
-
15 gramů dijonské hořčice
-
50 gramů bílého jogurtu
-
15 gramů červeného vinného octa
-
1 čajová lžička soli
-
mletý černý pepř
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
26 mg
Protein
0.4 g
Kalorie
223.8 kJ /
53.5 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
1.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Datlovo-ořechové kuličky
20 Min
Salát ze spiralizované červené řepy a jablek s fetou a vlašskými ořechy
15 Min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15 Min
Hruškový bezlepkový koláč
40 Min
Slaný koláč s tuňákem, vejci a kapary
1 Std.
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 Std. 20 Min
Košíčky z filo těsta s kuřecím masem
Keine Bewertungen
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1 Std.
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1 Std. 20 Min
Rýže s chřestem, brokolicí a houbami
Keine Bewertungen
Alpské makarony s jablečnou omáčkou
Keine Bewertungen
Jogurtový koláč se švestkami
1 Std. 20 Min