Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek

Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek

5.0 3 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 15min
4 porce

Suroviny

Salát
  • zelených jablek neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)
    150 gramů
  • řapíkatého celeru
    150 gramů
  • fenyklu na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)
    150 gramů
Dokončení
  • čerstvého kopru (viz Tip)
    20 gramů
  • oleje
    80 gramů
  • dijonské hořčice
    15 gramů
  • bílého jogurtu
    50 gramů
  • červeného vinného octa
    15 gramů
  • soli
    1 čajová lžička
  • mletý černý pepř

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 53.5 kcal / 223.8 kJ
Protein 0.4 g
Tuk 5 g
Sacharidy 1.5 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sodík 26 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...