Kompatibilní verze
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salát
- 150 gramů zelených jablek, neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)
- 150 gramů řapíkatého celeru
- 150 gramů fenyklu, na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dokončení
- 20 gramů čerstvého kopru (viz Tip)
- 80 gramů oleje
- 15 gramů dijonské hořčice
- 50 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů červeného vinného octa
- 1 čajová lžička soli
- mletý černý pepř
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 26 mg
Alternativní recepty
Masala chai
15 Min
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10 min
Sezamové tyčinky
1 godz.
Hruškový bezlepkový koláč
Brak ocen
Kubánské picadillo
50min
Kávové nanuky
8 godz. 10 min
Hummus
5 min
Fenyklová focaccia
Brak ocen
Fenyklový likér
193 godz.
Mandlové cihličky s olivami
Brak ocen
Soljanka z DDR
1 godz. 30 min
Chai masala sušenky (bez cukru)
35min