
Kompatibilní verze
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salát
- 150 gramů zelených jablek neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)
- 150 gramů řapíkatého celeru
- 150 gramů fenyklu na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dokončení
- 20 gramů čerstvého kopru (viz Tip)
- 80 gramů oleje
- 15 gramů dijonské hořčice
- 50 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů červeného vinného octa
- 1 čajová lžička soli
- mletý černý pepř
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 53.5 kcal / 223.8 kJ
- Protein
- 0.4 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Sodík
- 26 mg
Alternativní recepty
Smažené knedlíčky plněné vepřovým masem
Žádné hodnocení
Mangové válečky s banánovo-mangovou omáčkou
30min
Restovaná jablka (400 gramů)
15min
Omeleta z kokosové mouky
20min
Hruškový bezlepkový koláč
40min
Cibulový koláč tarte flambée
Žádné hodnocení
Malajské kokosové kuře
10hod.
Rýnský tmavý chléb
1hod. 30min
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1hod. 5min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min
Tiramisu
5hod. 20min