Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g salmão em pedaços (ver dica)
- ½ limão só a raspa
- 10 g sumo de limão
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 50 g sobras de pão
- 10 g manteiga
- 60 g cebola
- 1 ovo
- 100 g natas
- 20 g azeite
- 200 g alho-francês, só a parte branca, cortada em rodelas (1 cm)
- 50 g salmão cortado em cubos (1-1,5 cm aprox.)
Molho
- 120 g queijo ricota
- 80 g natas
- 20 g sumo de limão
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g cebolinho picado
- Nutriční hodnoty
- na 4 doses
- Kalorie
- 8222.2 kJ / 1965.2 kcal
- Protein
- 84.3 g
- Sacharidy
- 72.7 g
- Tuk
- 150.7 g
- Nasycený tuk
- 68.9 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 3009.5 mg
Alternativní recepty
Pato com Caril Vermelho
1 Std. 15 Min
Bulgur de laranja com legumes assados - TM6
Žádné hodnocení
Pimentos recheados sem glúten
Žádné hodnocení
Trifle de verão com ricota e frutos vermelhos
30 Min
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50 Min
Korma de couve-flor
2 Std. 20 Min
Bolacha de amêndoa low carb
40 Min
Meia-lua de baunilha e caramelo
6 godz. 25 min
"Arroz" de couve-flor com vegetais e molho de amendoim
40 Min
Lombos de bacalhau com molho verde
40 Min
Soufflé de espinafres e cogumelos
1 Std. 20 Min
Chocolate quente dos Incas
40 Min