Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g salmão em pedaços (ver dica)
- ½ limão só a raspa
- 10 g sumo de limão
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 50 g sobras de pão
- 10 g manteiga
- 60 g cebola
- 1 ovo
- 100 g natas
- 20 g azeite
- 200 g alho-francês, só a parte branca, cortada em rodelas (1 cm)
- 50 g salmão cortado em cubos (1-1,5 cm aprox.)
Molho
- 120 g queijo ricota
- 80 g natas
- 20 g sumo de limão
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g cebolinho picado
- Nutriční hodnoty
- na 4 doses
- Kalorie
- 8222.2 kJ / 1965.2 kcal
- Protein
- 84.3 g
- Sacharidy
- 72.7 g
- Tuk
- 150.7 g
- Nasycený tuk
- 68.9 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 3009.5 mg
Alternativní recepty
Peixe agridoce com arroz
1 Std. 5 Min
Filetes de dourada no forno com gengibre e esparregado de manjericão e avelã
50 Min
Caril de línguas de bacalhau com arroz ao vapor
1 Std. 30 Min
Salmão com tomate e molho amarelo
1 Std.
Bolo de cuscuz com fruta
1 Std. 50 Min
Palitos de queijo com pesto
1 Std. 30 Min
Tártaro de bacalhau e melancia
Žádné hodnocení
Miniaturas de laranja e suspiro
1 Std. 30 Min
Lombinho de porco com creme de funcho e puré de pastinaca
1 Std.
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2 Std.
Piza com base de couve-flor
25 Min
Risoto de limão com peito de frango picante
1 Std. 25 Min