Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares

Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares

4.6 9 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 doses

Suroviny

  • salmão em pedaços (ver dica)
    200 g
  • limão só a raspa
    ½
  • sumo de limão
    10 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • sobras de pão
    50 g
  • manteiga
    10 g
  • cebola
    60 g
  • ovo
    1
  • natas
    100 g
  • azeite
    20 g
  • alho-francês só a parte branca, cortada em rodelas (1 cm)
    200 g
  • salmão cortado em cubos (1-1,5 cm aprox.)
    50 g
Molho
  • queijo ricota
    120 g
  • natas
    80 g
  • sumo de limão
    20 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • cebolinho picado
    10 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 doses

Sodík 3009.5 mg
Protein 84.3 g
Kalorie 8222.2 kJ / 1965.2 kcal
Tuk 150.7 g
Vláknina 7.8 g
Nasycený tuk 68.9 g
Sacharidy 72.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...