Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
TM6 TM5

Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g hazelnuts
  • 25 g shelled pistachios
  • 1 tbsp sesame seeds
  • 3 tsp coriander seeds
  • 2 ½ tsp brown sugar
  • ¾ tsp ground cinnamon
  • ¾ tsp ground cardamom
  • 625 g full cream milk
  • 125 g coconut milk, reduced fat
  • 90 g honey
  • 250 g water
  • 110 g polenta, white
  • 300 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1692.5 kJ / 405 kcal
Protein
11.8 g
Sacharidy
50.8 g
Tuk
16.3 g
Nasycený tuk
6.3 g
Vláknina
5.3 g
Sodík
74.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty