Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)

Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)

4.7 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • hazelnuts
    20 g
  • shelled pistachios
    25 g
  • sesame seeds
    1 tbsp
  • coriander seeds
    3 tsp
  • brown sugar
    2 ½ tsp
  • ground cinnamon
    ¾ tsp
  • ground cardamom
    ¾ tsp
  • full cream milk
    625 g
  • coconut milk reduced fat
    125 g
  • honey
    90 g
  • water
    250 g
  • polenta white
    110 g
  • rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces
    300 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 74.3 mg
Protein 11.8 g
Kalorie 1692.5 kJ / 405 kcal
Tuk 16.3 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 50.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...