
Kompatibilní verze
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g hazelnuts
- 25 g shelled pistachios
- 1 tbsp sesame seeds
- 3 tsp coriander seeds
- 2 ½ tsp brown sugar
- ¾ tsp ground cinnamon
- ¾ tsp ground cardamom
- 625 g full cream milk
- 125 g coconut milk reduced fat
- 90 g honey
- 250 g water
- 110 g polenta white
- 300 g rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 405 kcal / 1692.5 kJ
- Protein
- 11.8 g
- Tuk
- 16.3 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 74.3 mg
Alternativní recepty
Grilled seafood charcuterie board
1hod. 20min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6hod. 10min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Gwinganna polenta with vegetables
1hod. 10min
Warm satay bowl
1hod. 10min
Community fave brown rice salad
55min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Eggplant and ricotta involtini
1hod. 20min
Mushroom and kale risotto
55min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min