Kompatibilní verze
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g hazelnuts
- 25 g shelled pistachios
- 1 tbsp sesame seeds
- 3 tsp coriander seeds
- 2 ½ tsp brown sugar
- ¾ tsp ground cinnamon
- ¾ tsp ground cardamom
- 625 g full cream milk
- 125 g coconut milk, reduced fat
- 90 g honey
- 250 g water
- 110 g polenta, white
- 300 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1692.5 kJ / 405 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 74.3 mg
Alternativní recepty
Pickled red onions
Žádné hodnocení
Creamy tomato and basil soup
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 min
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15 min
Beetroot risotto
35min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30 min