Kompatibilní verze
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g hazelnuts
- 25 g shelled pistachios
- 1 tbsp sesame seeds
- 3 tsp coriander seeds
- 2 ½ tsp brown sugar
- ¾ tsp ground cinnamon
- ¾ tsp ground cardamom
- 625 g full cream milk
- 125 g coconut milk, reduced fat
- 90 g honey
- 250 g water
- 110 g polenta, white
- 300 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1692.5 kJ / 405 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 74.3 mg
Alternativní recepty
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Sourdough soup (White borscht)
96sa 30 dk
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Hearty seven vegetable soup
30min
Sundried tomato hommus with crackers
1 Std. 15 Min
Cranberry pistachio spiced muffins
50 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min