Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roti (indisches Fladenbrot)
- 500 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Olivenöl
- 250 g Wasser
Mangold Fenchel Füllung
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
-
2
EL Ghee, (siehe Tipp)
nebo 2 EL Butter - 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
- 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 477 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 17.3 g
- Sodík
- 801 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12sa 35 dk
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1h 20 min
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45 min
Risonisalat mit Kohlpesto
50min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1h 20 min
Dal Makhani
1h 15min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Linsenbolognese "Orient" mit Kräutermandeln
40 Min
Linsen Dal mit Bulgur
45 min
Belugalinsen-Lasagne
3h 35min