
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roti (indisches Fladenbrot)
- 500 g Weizen-Vollkornmehl etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Olivenöl
- 250 g Wasser
Mangold Fenchel Füllung
- 80 g rote Zwiebeln halbiert
-
2
EL Ghee (siehe Tipp)
nebo 2 EL Butter - 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
- 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 477 kcal / 2000 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 80 g
- Vláknina
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Sodík
- 801 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1hod. 5min
Kichererbsen Masala
45min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1hod.
Warmer Grünkohlsalat mit Bohnen, Nüssen und Gojibeeren
40min
Linsen Dal mit Bulgur
45min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1hod. 20min
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12hod. 35min
Bohnenhummus mit Kimchi
10min
Warmer Bohnenaufstrich mit gegrillten Paprikastreifen
13hod. 20min
Dal Makhani
1hod. 15min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1hod. 10min