Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roti (indisches Fladenbrot)
- 500 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Olivenöl
- 250 g Wasser
Mangold Fenchel Füllung
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
-
2
EL Ghee, (siehe Tipp)
nebo 2 EL Butter - 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
- 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 477 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 17.3 g
- Sodík
- 801 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12 godz. 35 min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1u. 5min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10min
Dal Makhani
1h 15min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1h
Warmer Bohnenaufstrich mit gegrillten Paprikastreifen
13h 20min
Belugalinsen-Lasagne
3h 35min
Green Emotion
15min
Korma-Gemüse-Curry
25min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 Min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h