Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas

Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas

4.1 13 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 10min.
4 Portionen

Suroviny

Roti (indisches Fladenbrot)
  • Weizen-Vollkornmehl etwas mehr zum Bemehlen
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Olivenöl
    2 TL
  • Wasser
    250 g
Mangold Fenchel Füllung
  • rote Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Ghee (siehe Tipp)
    2 EL
    2 EL Butter
  • frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
    260 g
  • Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
    260 g
  • Salz
    1 TL
  • Chilipulver
    ½ TL
  • Garam Masala
    1 TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ½ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 801 mg
Protein 18 g
Kalorie 2000 kJ / 477 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 17.3 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 80 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...