Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e listarelle
- 200 g di passata di pomodoro
- 1025 g di acqua
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 240 g di riso jasmine
- 5 g di sale
- 30 g di olive nere denocciolate, a rondelle
- 15 g di olive taggiasche denocciolate
- 100 g di Feta a tocchetti
- mandorle a lamelle, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1595.3 kJ / 381.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 55.4 g
- Tuk
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 697.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trofie fredde con pesto di avocado
30min
Shakshuka (Crema di pomodori e peperoni con uova)
35min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40min
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30min
Calamarata con crema di peperoni
30min
Curry vegetariano
35min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Pasta verze e pancetta
40min
Tagliatelle salsiccia e peperoni
35min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 Std. 30 Min