Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e listarelle
- 200 g di passata di pomodoro
- 1025 g di acqua
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 240 g di riso jasmine
- 5 g di sale
- 30 g di olive nere denocciolate, a rondelle
- 15 g di olive taggiasche denocciolate
- 100 g di Feta a tocchetti
- mandorle a lamelle, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1595.3 kJ / 381.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 55.4 g
- Tuk
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 697.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di cavolo viola
1h 30min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 min
Bulgur all'arancia con verdure
1 godz.
Falafel con salsa speziata al pomodoro, peperoni e cocco
9h
Mousse al cioccolato (vegan)
1h 30min
Insalata di peperoni con tarator alla bulgara
1h 30min
Funghi ripieni di quinoa con verdure saporite
45 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45min
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45 min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min