Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino

Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino

4.5 35 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di mandorle pelate
  • 500 g di acqua
  • 300 g di cicoria a pezzi (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 2 filetti di acciuga sott'olio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di pasta integrale tipo farfalle
  • pecorino romano a scaglie q.b. per insaporire

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 152 mg
Protein 15.5 g
Kalorie 1280.3 kJ / 443.2 kcal
Tuk 19.7 g
Vláknina 9.5 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 54.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...