Kompatibilní verze
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 300 g di cicoria a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta integrale tipo farfalle
- pecorino romano a scaglie q.b. per insaporire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1280.3 kJ / 443.2 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 152 mg
Alternativní recepty
Purea di ceci con spinacini piccanti
40 min
Risotto alla crema di spinaci
40 min
Cicorie stufate
35min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20min
Cocottine di fave
40 min
Pasta integrale con crema di fave
40 min
Pasta integrale menta e carciofi
40 min
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50min
Orecchiette cicoria e mozzarella
40 min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3h 30min