Kompatibilní verze
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 300 g di cicoria a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta integrale tipo farfalle
- pecorino romano a scaglie q.b. per insaporire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1280.3 kJ / 443.2 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 152 mg
Alternativní recepty
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1 Std.
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Risotto alla curcuma e agretti
35min
Pasta integrale con pesto di cavolo riccio e noci
20 Min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 Min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Cicorie stufate
35min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40min
Orecchiette cicoria e mozzarella
40min
Pasta con pesto di carciofi
30min
Pasta integrale menta e carciofi
40min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30min