Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Weizenmehl, griffig
- 1 Ei (Größe M)
- 75 g Milch
- 1030 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 50 - 75 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 90 - 100 g Karotten, in Stücken
- 60 g Kohlrabi, in Stücken
- 10 g Öl
- 50 g Tomaten
-
4 - 5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 300 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1165 kJ / 278 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 513 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Jägersauce mit Knödel
50 menit
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Haferflockensuppe
20 min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Erfrischender Bohneneintopf
25 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 Min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 min
Fisolengulasch
1h 10 min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45 Min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 menit
Fleischlose Fleischlaibchen
35 Min