
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Weizenmehl, griffig
- 1 Ei (Größe M)
- 75 g Milch
- 1030 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 50 - 75 g Frühlingszwiebeln in Stücken (2-3 cm)
- 90 - 100 g Karotten in Stücken
- 60 g Kohlrabi in Stücken
- 10 g Öl
- 50 g Tomaten
-
4 - 5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 300 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1 Bund Petersilie Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 278 kcal / 1165 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 46 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 513 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Nussige Bröselnudeln mit Apfelmus
35min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1hod. 10min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45min
Eiernockerl
30min
Erdäpfelgulasch
1hod. 10min
Jägersauce mit Knödel
50min
Haferflockensuppe
20min
Fisolengulasch
1hod. 10min