
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien doormidden gesneden
- 10 g gember, vers wortel
- 1 bos koriander, vers
- 15 g olijfolie
- 3 el currypoeder
- 5 g zonnebloemolie
- 800 g lamsfilet in blokjes gesneden (2 cm)
- 200 g water
- 400 g kokosmelk
- 1 snuifje zout aan te passen aan de smaak
- 1 snuifje peper, gemalen aan te passen aan de smaak
- 400 g wortelen in stukken gesneden
- 300 g zoete aardappelen in stukken gesneden
- 1 snuifje kokos, gedroogd, geraspt
- 150 g verse groene erwten gepeld
- 80 g verse tuinbonen geblancheerd en geschild
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 689 kcal / 2865 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 53 g
- Sacharidy
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min