Salsa cremosa alle cipolle (vegan)

Salsa cremosa alle cipolle (vegan)

3.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 100 g di anacardi non salati, sgusciati
Cipolle insaporite
  • 20 g olio extravergine di oliva
    20 g di olio di oliva
  • 400 - 500 g di cipolle dorate a fette (1 cm)
    400 - 500 g di cipolle rosse, a fette (1 cm)
  • 30 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
  • 450 g di fagioli cannellini in scatola scolati e sciacquati
  • 120 g di acqua
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 30 g di aceto di mele (volitelně)
  • ½ - 1 cucchiaino di paprika dolce
  • ½ cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 759.8 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 863.7 kJ / 206.5 kcal
Tuk 11.5 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 19.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...