
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di anacardi non salati, sgusciati
Cipolle insaporite
-
20
g di olio extravergine di oliva
nebo 20 g di olio di oliva -
400 - 500
g di cipolle dorate a fette (1 cm)
nebo 400 - 500 g di cipolle rosse a fette (1 cm) - 30 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
- 450 g di fagioli cannellini in scatola scolati e sciacquati
- 120 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di aceto di mele (volitelně)
- ½ - 1 cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 206.5 kcal / 863.7 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 11.5 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 759.8 mg
Alternativní recepty
Insalata di finocchi e arance
10min
Frullato rosso
10min
Polpette alla rucola
40min
Crema di nocciole
15min
Uova alla turca con yogurt greco e insalata verde
30min
Baklava (vegan)
2hod. 40min
Risotto di farro con barbabietola
35min
Pane ai semi, con avocado e uova in camicia
3hod.
Pane proteico
1hod. 30min
Risotto radicchio e uva
40min
Crema di carote
40min
Pagnotta rustica
3hod.