Kompatibilní verze
Maruca com batatinhas novas e molho de alho-francês e cenoura
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 800 g água
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 fio de azeite
- 700 g batata nova c/ casca
- 800 g lombo de maruca s/ pele e s/ espinhas
- 200 g natas
- 30 g mostarda
- ½ limão, só o sumo
- 1 pitada de pimenta
- Tomilho-limão, só as folhas, q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2206.7 kJ / 527.4 kcal
- Protein
- 43.8 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 1877.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55 Min
Muffins de milho e cheddar sem glutén
45min
Crackers integrais com alecrim
2 Std.
Salmão no forno com tomate seco
30min
Carne de porco com puré de batata e couve-flor e brócolos
55 Min
Pastéis de arroz-doce
1 godz. 20 min
Espinafres com gambas
45min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3h 5min
Bife com couve e massa chinesa
55 Min
Medalhões de pescada com vinho branco e berbigão
30min
Caril de lulas com abóbora
30min
Fusilli com frango no forno
35min