
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Möhren in Stücken
- 300 g Rote Bete, roh in Stücken
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 200 g Fenchel in Stücken
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 40 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
- 30 g Olivenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Fenchelsaat
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
-
500
g Rotbarschfilets frisch, ohne Haut
nebo Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücken (5 cm) - Zitronensaft zum Würzen
- 10 g Dill abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 279 kcal / 1167 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 1690 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45min
Ofenfisch mit Gemüse
50min
Gurken-Lachs-Ragout
30min
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1hod.
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1hod.
Winter-Kabeljau
1hod. 30min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Spanisches Risotto
1hod.
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1hod. 30min