
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di acqua
- 350 g di patate intere
- 250 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi (5 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porro a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco senza semi
- 250 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle tagliato in strisce di 1,5x4 cm, tamponate con carta assorbente.
- 50 g di arachidi tostate salate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 600 g di brodo di pollo
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 1923.6 kcal / 8048.2 kJ
- Protein
- 105.8 g
- Tuk
- 111.2 g
- Sacharidy
- 131.4 g
- Vláknina
- 19.2 g
- Nasycený tuk
- 21.9 g
- Sodík
- 2658.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo arrosto con verdure
1hod. 30min
Insalata Thai con condimento alle arachidi
30min
Insalata di cetrioli, avocado e ceci croccanti
45min
Zuppa di broccoli e formaggio
40min
Zuppa di verdure e pasta corta con Affettatutto Bimby® (TM6)
40min
Riso con manzo e broccoli
50min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1hod.
Boeuf bourguignon
5hod. 30min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40min