Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di acqua
- 350 g di patate, intere
- 250 g di cavolo cinese Pak choi, a pezzi (5 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porro, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, senza semi
- 250 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle tagliato in strisce di 1,5x4 cm, tamponate con carta assorbente.
- 50 g di arachidi tostate salate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 600 g di brodo di pollo
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Protein
- 105.8 g
- Sacharidy
- 131.4 g
- Tuk
- 111.2 g
- Nasycený tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 19.2 g
- Sodík
- 2658.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tacchino all'aglio
45 Min
Zuppa di lenticchie e funghi
45 Min
Chicken tenders
4 godz. 30 min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Zuppa di cavolini e pollo al curry con panini
45 Min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55 Min
Riso integrale con macinato di carne e verdure
1 godz. 10 min
Stufato di manzo e verdure invernali
4 godz. 30 min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1 Std.
Riso con manzo e peperoni
45 Min
Pane proteico
1h 30 min
Goulash ungherese
1h 45 min