Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di acqua
- 350 g di patate, intere
- 250 g di cavolo cinese Pak choi, a pezzi (5 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porro, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, senza semi
- 250 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle tagliato in strisce di 1,5x4 cm, tamponate con carta assorbente.
- 50 g di arachidi tostate salate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 600 g di brodo di pollo
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Protein
- 105.8 g
- Sacharidy
- 131.4 g
- Tuk
- 111.2 g
- Nasycený tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 19.2 g
- Sodík
- 2658.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burrito di carne
1hod. 30min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1 godz.
Insalata di cavolo cappuccio, carote e pollo alla Vietnamita
30 min
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40 min
Gazpacho ai 3 pomodori
20 min
Cous cous con uova strapazzate e fave
35 min
Curry di ceci (vegan)
1 godz.
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30 min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 min
Riso basmati con bocconcini di vitello speziati
30 min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3h