Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di noci
- 100 g di rucola fresca, lavata
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di gherigli di noci
- 30 g di foglie di basilico fresche, lavate
Cavolfiore
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cavolfiore intero, pulito dalle foglie
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1159.8 kJ / 277.2 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 26.1 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 342.7 mg
Alternativní recepty
Dahal di lenticchie, broccoli e cavolfiore
50min
Polpettone di ceci e spinaci
1 Std. 30 Min
Polpette di cavolo viola
1 Std. 30 Min
Ceci al pomodoro
40min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Pancake salato di verdure e tonno
30min
Gnocchi di broccoli
1 Std.
Seitan speziato con verdure insaporite
20 Min
Burger ceci e rucola
40min
Chips mais e lenticchie
35min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 Std. 30 Min