Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Besciamella
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sformatini di agretti
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 150 g di agretti, puliti a pezzi
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
- 50 g di scamorza a pezzi
- 2 uova
- 3 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 648.5 kJ / 155 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 840.3 mg
Alternativní recepty
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1u.
Quiche alle cipolle
1h 30 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1u.
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30 min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1u. 20min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30 min
Burger di cavolo nero
45 min
Frittata di agretti
1u.
Sformatini patate e porri
55min