Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Besciamella
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sformatini di agretti
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 150 g di agretti, puliti a pezzi
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
- 50 g di scamorza a pezzi
- 2 uova
- 3 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 648.5 kJ / 155 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 840.3 mg
Alternativní recepty
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1j 30 menit
Sformatini ai carciofi
1j
Torta salata radicchio e salsiccia
1 Std. 15 Min
Frittelle di cavolo nero
30 min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 min
Sformatini patate e porri
55 Min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 Min
Gnocchi alla romana alle erbette
1j 30 menit
Zuppa frantoiana
45 Min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1j 20 menit
Torta de gee
1j 30 menit
Torta salata radicchio e robiola
2j 30 menit