Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Fleischtomaten (Ochsenherztomaten)
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ Bund krause Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Koriander
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 70 g Schalotten
- 2 Prisen Pfeffer
- 130 g Buchweizen
- 140 g Wasser
- 50 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1098 kJ / 261 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Blini
1 Std. 30 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13h
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4h 45min
Linsenpastete
6 godz. 20 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 Std. 10 Min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20min