Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache montée au citron (la veille)
- 1 ½ feuille de gélatine alimentaire
- 130 g de chocolat blanc, en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 jus de citron
L'insert abricot-fruit de la Passion (le jour même)
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire
- 200 g d'abricots frais dénoyautés
- 70 g de fruits de la Passion
- ½ jus de citron
Les coques en chocolat blanc
- 200 g de chocolat blanc, en morceaux
La pâte sucrée
- 85 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
- 120 g de beurre doux, en morceaux
- 1 œuf
- 40 g de poudre d'amande
- 1 pincée de sel
- 210 g de farine
Le dressage
- 40 g de sucre en poudre
- ½ zeste de citron jaune
- tube pâtissier blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 10877.8 kJ / 2599.9 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 263.1 g
- Tuk
- 162 g
- Nasycený tuk
- 93.4 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 330.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain rapide
1h 15min
Guirlach nougat
1h 30min
Salade de chou blanc
Žádné hodnocení
ATELIER menu 2
1 Std.
Bâtonnets de fromage et de graines de potiron
Žádné hodnocení
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Chocolat liégeois
12h 15 min
Pains aux pépites de chocolat et pralin
1h 15min
Planche de beurre
15 Min
Salade de concombre à l'aneth
10 Min
Tisane thym, menthe et cannelle
10 Min
Carottes Vichy
35min