Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache montée au citron (la veille)
- 1 ½ feuille de gélatine alimentaire
- 130 g de chocolat blanc, en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 jus de citron
L'insert abricot-fruit de la Passion (le jour même)
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire
- 200 g d'abricots frais dénoyautés
- 70 g de fruits de la Passion
- ½ jus de citron
Les coques en chocolat blanc
- 200 g de chocolat blanc, en morceaux
La pâte sucrée
- 85 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
- 120 g de beurre doux, en morceaux
- 1 œuf
- 40 g de poudre d'amande
- 1 pincée de sel
- 210 g de farine
Le dressage
- 40 g de sucre en poudre
- ½ zeste de citron jaune
- tube pâtissier blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 10877.8 kJ / 2599.9 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 263.1 g
- Tuk
- 162 g
- Nasycený tuk
- 93.4 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 330.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolats de Noël
1 godz.
ATELIER menu 2
1 godz.
ATELIER menu 1
1 godz.
Napolitain
4 Std. 20 Min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3h 55min
Biscuits granola
2h 40min
Cuillère à café de chocolat
3h 25 min
Cake marbré à la vapeur
1 godz. 15 min
Donuts marbré
30 min
Barres de céréales au chocolat
1 godz.
Crème pâtissière au chocolat
30 min
Chouquettes du goûter
35min