Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 70 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 600 g di carne trita di coniglio
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di brodo di carne
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta fresca, tipo tagliatelle
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2522.3 kJ / 602.8 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 256.5 mg
Alternativní recepty
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40 λεπτ.
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Purè di patate (TM6)
1h
Crepês asparagi e salsiccia
1ωρ. 50 λεπτ.
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5 Std.
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Ragù di carne e verdurine
30 Min
Ragù bianco
1h 20 phút
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.