Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 70 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 600 g di carne trita di coniglio
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di brodo di carne
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta fresca, tipo tagliatelle
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2522.3 kJ / 602.8 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 256.5 mg
Alternativní recepty
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Lasagne di verza
2h 30min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30min
Gnocchi di patate (TM6)
1h 30min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30min
Polpettone di riciclo
1h
Ragù bianco
1h 20min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Tagliatelle al ragù
1h 10min