Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di funghi freschi a metà
-
10
g di lemon grass in pezzi da 10 cm
(volitelně)
nebo 10 g di zenzero, radice fresca a fette (0,5 cm di spessore) (volitelně) - 1300 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di noodles di riso, lasciati in ammollo per 5 minuti
- 250 g code di mazzancolle
- 100 g di taccole fresche
- 100 g di pomodorini
- 10 g di cipollotto (sottile)
- 10 g di olio di sesamo
- 2 rametti di coriandolo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1137.6 kJ / 271.9 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 38.6 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 957.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petti di pollo al peperoncino e lime con riso di cavolfiore
1h 10min
Tartare di uova
35min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50 min
Curry panang
45 min
Curry di ceci (vegan)
1h
Risotto di farro con barbabietola
35min
Infuso freddo vaniglia e mirtilli
3h
Raita di carote e barbabietola
25 Min
Pasta al farro cremosa con asparagi e fragole
25 Min
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40min
Cavolfiore tikka masala
30 min